Författararkiv: Catarina Normann

FILMKVÄLL MED DRAGHUNDSMINGEL

Torsdag 11/2 kl. 19.00 i klubbstugan.

Vi träffas för att se en film om skidteknik så att vi rookies får lite tips på vad vi kan tänka på för att lära oss åka skidor. Det är ju liksom första steget om man sedan vill lära sig att köra med hund… 🙂
Vi ser det här som ett bra tillfälle för oss som är helgröna inom skidåkning att kunna träffas, surra lite och peppa varandra att våga ge oss ut och harva runt i skidspåren. Kanske hitta någon att ut och åka tillsammans med? Vi kommer att låna in draggrejer så att man kan titta på lite olika utrustningar. Även ni som redan har styrsel på skidor och hund är förstås hjärtligt välkomna att vara med och dela med er av era kunskaper.

Ingen föranmälan behövs.
Vi bjuder på fika!
Väl mött!

Ny kod till nyckelgömman på klubbstugan!

Fr.o.m. fredag 20/11 ändras koden till nyckelgömman på klubbstugan p.g.a. att det slarvats med att lägga tillbaka nyckeln samt att vi fått kännedom om att koden spritts till betydligt fler än vad som avsetts. (Nyckeln är främst avsedd för de som hyr klubbstugan)

Den som har återkommande behov av att komma in i klubbstugan bör kontakta kassör Eva Olovsson för att kvittera ut en egen nyckel. Du som av någon anledning ändå behöver tillgång till koden måste maila till uthyrning@piteabk.net för att ta del av den. Tänk på att ha god framförhållning! (Under perioden 6/12-27/12 kommer inga mejl att besvaras)