månadsarkiv: maj 2015

Vinterträning

Som en förmån erbjuder Piteå BK sina medlemmar chansen att träna även vintertid. I olika inomhuslokaler erbjuds möjligheten att träna agility, rallylydnad, lydnad eller skydd. Det finns även möjlighet till draghundsträning på Lindbäcksstadion.

Styrelsen har beslutat om en ny modell för vinterträning, kravet på funktionärsdagar tas bort och ersätts istället med en egenavgift på 200kr. Mer information om den nya modellen kan du läsa på nedanstående länk.

Inomhustraning-20152016

För att ta del av träningen vintertid behöver en anmälan skickas in. Anmälan öppnar den 1 juni klockan 17.00 och stänger den 1 augusti. Begränsat antal platser, först till kvarn! I samband med anmälan ska egenavgiften på 200kr inbetalas till klubbens pg konto.

Anmälan är nu stängd!

Frågor hänvisas till Träningsteamet: traning@piteabk.net

Välkomna önskar Träningsteamet och styrelsen.

Klubbkampen – 27 maj

Onsdag den 27 maj anordnar Träningsteamet en sjukamp ute på klubben. Tävlingen innehåller moment med inspiration från agility, rallylydnad och lydnad. Varje lag består av fyra deltagare. Startavgiften är 50kr/lag och betalning sker på tävlingsdagen. Samling 18.00 för alla tävlande.

Det kommer att säljas hamburgare för 20kr, samt fikabröd och kaffe!

Beskrivning av de sju momentet som ingår i tävlingen hittar du på nedanstående länk.  Klubbkampen-Momentbeskrivning!

Fyra lag kommer att starta:
Team Da Chicks
Agilitybrudarna
Australian Poodle
Dragsters

Träning under sommaren!

Under sommaren har klubben öppna träningskvällar varje onsdag. Vi säljer fika i klubbstugan, och det finns möjlighet att träna agility, rallylydnad och lydnad. Skott kan förekomma 19.00 – 19.30, dock inte de onsdagar det är medlemsmöte eller träningstävlingar.

Alla frågor om sommarträningen hänvisas till Träningsteamets epostadress
traning@piteabk.net

Träningstävlingar
Träningsteamet anordnar träningstävlingar en onsdag varje månad under sommaren där du som medlem kan komma och träna med din hund under tävlingslika former. Skott utgår dessa onsdagar, så även du med en skottberörd hund kan delta. Mer info och anmälan kommer senare.

27/5 Klubbkampen
Träningsteamet anordnar sjukamp ute på klubben. Tävlingen innehåller moment med inspiration från agility, rallylydnad och lydnad. Mer info och anmälan här.

17/6 Träningstävling nr 1
Agility: Klass 1-2
Rallylydnad: Nybörjare-fortsättningsklass
Lydnad: Klass 1-2

15/7 Träningstävling nr 2
Agility: Klass 3
Rally: Avancerad-Mästarklass
Lydnad: Klass 3-Elit