månadsarkiv: november 2015

Vinterträning Grans Ridhus

Nu ska alla ni som anmält er sen tidigare till lydnad eller rallylydnad på Grans Ridhus fått mail om tider och gruppindelning. Har ni inte fått mail, så kontakta mig så får vi kontrollera att jag har rätt mailadress till er.
Jag vill än en gång påminna om att det är ni som är cirkelledare för grupperna som ansvarar för att närvarolisterna fylls i efter varje träningstillfälle. Detta är väldigt viktigt!
Att det finns cirkelledare för varje grupp är en förutsättning för att träningarna ska bli av överhuvudtaget och när ni anmälde er till vinterträning fick ni kryssa i om ni kunde vara cirkelledare för er grupp.
Jag kommer varken ha möjlighet att ta över ansvaret eller påminna er under vinterträningens period om att listorna ska fyllas i och lämnas till studiefrämjandet, utan det är ni själva som har ansvaret. Har ni inte längre möjlighet att vara cirkelledare för eran grupp eller om samtliga cirkelledare uteblir någon träning måste ni delegera ansvaret till någon annan som är på plats.

Väl mött!

Med vänlig hälsning Hanna Szögi/ träningsteamet

Ny kod till nyckelgömman på klubbstugan!

Fr.o.m. fredag 20/11 ändras koden till nyckelgömman på klubbstugan p.g.a. att det slarvats med att lägga tillbaka nyckeln samt att vi fått kännedom om att koden spritts till betydligt fler än vad som avsetts. (Nyckeln är främst avsedd för de som hyr klubbstugan)

Den som har återkommande behov av att komma in i klubbstugan bör kontakta kassör Eva Olovsson för att kvittera ut en egen nyckel. Du som av någon anledning ändå behöver tillgång till koden måste maila till uthyrning@piteabk.net för att ta del av den. Tänk på att ha god framförhållning! (Under perioden 6/12-27/12 kommer inga mejl att besvaras)