Mentorskap inom Bruks

Är du 25 år eller yngre, nyfiken på hur brukset fungerar men vet inte hur du kommer igång, eller har du börjat men behöver hjälp att komma vidare. Då är det här kanske någonting för dig.

Piteå BK kommer under våren dra igång en träningsgrupp som riktar sig till dig som är under 25 och vill börja med bruks. Initialt kommer vi ses digitalt men tanken är att så snart restriktionerna lättar även ses fysiskt. Det kommer inte vara en regelrätt kurs utan upplägget planerar vi tillsammans beroende på vad ni vill lägga tid på.

Vi (Sofia Petersson och Ann-Christine Wallner Hoppe) kommer finns med som bollplank under året både vad det gäller lydnaden och skogsarbetet (främst spår och sök).

Låter det här som någonting för dig! Anmäl dig genom att skicka ett mail till utbildning@piteabk.net med ditt namn, adress, telefon, mail, personnummer och medlemsnummer samt en kort presentation av din hund och vid du har för mål.

Sista anmälan är den 12 april

Deltagande kommer att vara avgiftsfri men medlemskap i Piteå BK krävs.