Försäljning Kakservice och Galltvål

Som vi redan har informerat om så har Piteå Brukshundklubb stora renoveringsbehov och för att fylla på klubbkassan så att vi kan genomföra allt så fortsätter vi sälja olika produkter.
Den här gången säljer vi produkter från Kakservice och Galltvål.
Vi vet att det inte är alla som gillar att sälja saker men produkter från Kakservice och Galltvål brukar vara lättsålda. Vi behöver verkligen göra allt vi kan för att få in pengar så vi önskar att alla hjälps åt.

Kakservice
Det finns informationsblad i klubbstugan om man vi lämna ut för att fylla i och vi har även beställt fler. Använder du blanketten/infobladet fyller du själv sedan in beställningen på din användare på Kakservices hemsida.
På den här länken https://www.kakservice.se/minasidor/KAPYKU till Kakservice skapar ni en egen användare som är kopplat till Piteå BK. När du har skapat en användare så finns där en knapp med en länk till din egen web shop som du kan dela på sociala medier eller skicka ut per mejl.
Av varje såld burk (á 60 kr) så får klubben 25 kr.

Galltvål
Vi kommer sälja deras tvättmedel som heter Galltvål AKTIV som är tvättmedel framtaget för sportkläder. Det säljs i dunkar per 750 ml och vi säljer varje flaska för 129 kr till kund.
Piteå BK får sen 62 kr av priset.
Varje medlem samlar ihop sin beställning (det ni säljer) och skickar sedan in det själva direkt till info@piteabk.net senast den 6 december.

Priser!
Alla som säljer har chans att vinna pris!
Vi lottar ut 3 tävlingsstarter bland alla som sålt oavsett mängd (gäller ej MH eller utställning).

Vi startar med försäljningen från och med idag och försäljningsstopp är den 6 december och får sedan produkterna runt den 13–15 december till klubbstugan så att ni kan hämta det ni beställt och dela ut innan julveckan.

Lycka till och tack på förhand!

Med vänliga hälsningar, Styrelsen Piteå Brukshundklubb