Träning under sommaren!

Under sommaren har klubben öppna träningskvällar varje onsdag. Vi säljer fika i klubbstugan, och det finns möjlighet att träna agility, rallylydnad och lydnad. Skott kan förekomma 19.00 – 19.30, dock inte de onsdagar det är medlemsmöte eller träningstävlingar.

Alla frågor om sommarträningen hänvisas till Träningsteamets epostadress
traning@piteabk.net

Träningstävlingar
Träningsteamet anordnar träningstävlingar en onsdag varje månad under sommaren där du som medlem kan komma och träna med din hund under tävlingslika former. Skott utgår dessa onsdagar, så även du med en skottberörd hund kan delta. Mer info och anmälan kommer senare.

27/5 Klubbkampen
Träningsteamet anordnar sjukamp ute på klubben. Tävlingen innehåller moment med inspiration från agility, rallylydnad och lydnad. Mer info och anmälan här.

17/6 Träningstävling nr 1
Agility: Klass 1-2
Rallylydnad: Nybörjare-fortsättningsklass
Lydnad: Klass 1-2

15/7 Träningstävling nr 2
Agility: Klass 3
Rally: Avancerad-Mästarklass
Lydnad: Klass 3-Elit