Uthyrning

Uthyrning  boende

OBS: Bokning av boende öppnas 1 mars (Bokningsförfrågningar inkomna innan dess lämnas utan åtgärd)

Notera att det är olika kontaktuppgifter för bokning av boende resp. anläggning! Vill du boka båda delarna – boka anläggningen först så att det är bekräftat, därefter kan du boka boende.

Boende: uthyrning@piteabk.net

Anläggning: info@piteabk.net

Stugor

Piteå brukshundklubb har sex stycken enklare stugor med två bäddar, kokplatta och kyl i varje stuga. Det finns inte vatten indraget i stugorna! Stuggäster får nyttja dusch och toalett i servicevagnen samt bastun som finns på Piteå BK:s anläggning.

Boende i stugorna vid minusgrader rekommenderas inte, då isoleringen inte är tillräcklig för att ge bra inomhusklimat vid kyla.

Boende är skyldig att bidra till att hålla rent och städa efter sig  både i stuga samt även i de gemensamma utrymmena. Medtag gärna eget toalettpapper, då vi inte kan garantera att det fylls på regelbundet vid många boende. När stugan lämnas ska fönster/ventilationsluckor stängas och huvudströmbrytaren (uppmärkt vid fönstret) slås av.  Hundar är tillåtna i stugorna, men får endast sova i sängarna om dessa skyddas med av ägaren tillhandahållna filtar eller dyl. – vänligen respektera detta för allas trivsel! Ev. skadegörelse (orsakad av hund eller människa) faktureras den boende. Rökning är ej tillåten i stugorna.

Infolapp-stugor

Pris stuga: 300 kr/natt  (För ej fullgod städning av rum eller stuga debiteras 500 kronor)

stugor_01

Husvagnsplatser

Husvagnsplatserna omfattar fyra stolpar med två uttag i varje stolpe och två stolpar med 4 uttag i varje skåp, totalt 16 platser för el. Beroende på husvagnsplats kan avståndet till uttagen variera – medtag en lång elkabel för säkerhets skull. Husvagnsplatser utan el kan även nyttjas som tältplats. Husvagnsgäster och campare får använda dusch och toalett i servicevagnen   samt bastu. Medtag gärna eget toalettpapper då vi inte kan garantera att detta fylls på regelbundet. Gästerna ansvarar för att hålla rent och städa efter sig även i de gemensamma utrymmena.

Karta över husvagnsplatser med nummer finns här nedan samt på stolparna på husvagnsplanen. Husvagn ska placeras innanför markeringspinnarna för respektive plats, med dragkroken riktad ut mot utrymningsvägen och med utrymme (bilen) mellan varje husvagn. Detta av brandskyddsskäl.

Karta över platser klicka på länken: Husvagnsparkering

camping1

Priser husvagnsplatser

 • Husvagnsplats med el 150:-/dygn, 500:-/vecka
 • Husvagnsplats utan el 100:-/dygn, 350:-/vecka

Bokningsregler

All bokning sker ENDAST via: uthyrning@piteabk.net  Uppge namn, mobilnummer, önskad boendeform samt datum och beräknad tidpunkt för ankomst/avresa. När bokningen mottagits får du alltid ett svarsmejl med bl.a. kontaktuppgifter och koder. Eftersom uthyrningsverksamheten av boende sker helt ideellt av en enda person kan det ibland dröja några dagar innan möjlighet att svara finns, så var gärna ute i god tid med din bokning! Bokningar sker i turordning efter datum/tid som mejlen ankommit till uthyrningsansvarig. Om du ej fått svar – kolla så svaret inte hamnat i din skräppost!

Betalning sker till PBK:s postgiro 67296-4 omgående efter att bokningsbekräftelse erhållits, om inte annat avtalats. Märk inbetalningen med namn och boendeform samt datum det avser!

Observera – vid hyra av enbart boende kan övriga anläggningen vara bokad för olika aktiviteter, t.ex. MH. Vid sådana tillfällen kan skott förekomma och ingen annan verksamhet/träning med hund får ske. För att se om anläggningen är bokad för MH eller annan kursverksamhet – titta i kalendern här på hemsidan eller fråga uthyrningsansvarig.

Boende på Piteå BK kan inte jämställas med boende på en campingplats med anställd personal, att anläggningen hålls fräsch och boendet blir trevligt hänger till största delen på att de boende hjälps åt att städa, hålla rent och respekterar varandra!

Övrigt boende

Kontakta uthyrningsansvarig för information om övriga boendemöjligheter. Om Piteå BK är fullbokat hänvisar vi till:

Hotell sport & rest Ligger på nära gångavstånd från brukshundklubben, enkel och dubbelrum. Hund tillåtet i rummen.

Fåröns stugby Ligger på Fårön in mot centrala Piteå, har stugor, husvagnsplatser och tältplatser.

Hemlunda camping Ligger på Hemlunda, relativt nära Bergsviken och klubben. Mindre campingplats för husvagnar och tält beläget vid en liten insjö.

Uthyrning  anläggning               

Det finns möjlighet att hyra hela eller delar av Piteå brukshundklubbs anläggning.  Piteå BK har en stor gräsplan (ca 20 000 kvm) som kan sektioneras som tre individuella planer för kurser, läger,  utställningar etc.

torpet_2

Klubbstugan

Kubbstugan har två lokaler som kan nyttjas för sammankomster av olika slag. I café-delen ryms ca 30 personer och passar till möten, föreläsningar, utställningar, MH och liknande. I cafét finns whiteboard, dataprojektor, overhedprojektor, overheadduk, TV och vhs-bandspelare.

I klubbstugan finns även ett mindre rum som kan nyttjas för möten med mindre gruppar på ca åtta till tio personer. I klubbstugan finns också ett kök med serveringsmöjligheter.

Övernattning är inte tillåtet i klubbstugan (inkl. Piteå HU:s klubbstuga) p.g.a. brandskyddsregler.

klubbsugan_cafe

Mentalbana

Piteå brukshundklubb innehar en komplett mentalbana som kan nyttjas för mentalbeskrivningar och mentaltest.

Priser för uthyrning av anläggningen (uppdaterade priser fr.o.m. 2016-06-15)

 • Hyra Klubbstugan, PBK-medlem;                        500:-/dag
 • Hyra en träningsplan, PBK-medlem;                  300:-/dag/plan
 • Hyra en träningsplan, PBK-medlem;                 100:-/timme
 • Anläggningshyra ÖND;                                         1 000:-/dag
 • Anläggningshyra , övriga;                                     2 500:-/dag
 • Lokalhyra 3 timmar (externa) ;                            500:-
 • MH-/MT-bana inkl. anl.                                        Kontakta info@piteabk.net
 • Utställningshyra;                                                     2 500:-/dag
 • För ej fullgod städning av anläggningen debiteras                 1 000:-

  Bokningsregler

Bokning av anläggningen görs via: info@piteabk.net Uppge namn, mobilnummer, vilken/vilka delar av anläggningen du önskar hyra samt datum.

Betalning sker till PBK:s postgiro 67296-4 omgående efter att bokningsbekräftelse erhållits, om inte annat avtalats.

Märk inbetalningen med namn, vilken typ av hyra det gäller samt vilket datum som avses.

Vid hyra av enbart delar av anläggningen kan övriga delar vara bokade för olika aktiviteter, t.ex. MH. Vid sådana tillfällen kan skott förekomma och ingen annan verksamhet/träning med hund får ske. För att se om anläggningen är bokad för MH eller annan kursverksamhet – titta i kalendern här på hemsidan eller fråga uthyrningsansvarig. Klubbens medlemmar äger alltid rätt att nyttja del av planen för träning även om anläggningen är uthyrd.

Observera att klubbens verksamhet är ideell och vi kan inte garantera att t.ex. planerna är nyklippta inför en uthyrning av anläggningen. Vår strävan är dock alltid att ha en välskött träningsmiljö, särskilt under högsäsong.

Uthyrning av utemiljöer sker endast till verksamhet som inte strider mot SKK och SBK:s policies kring god hundhållning.  Piteå BK hyr inte ut lokaler eller anläggning till näringslivsverksamhet.

Den som hyr ansvarar för att städning utförs innan rum/anläggning lämnas.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ PITEÅ BRUKSHUNDKLUBB!